Επιλέξτε γλώσσα:  

 

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ - 18 2013f Feb 2013

Η πρόσφατη χρηματοπιστωτική καταστροφή, μας ανάγκασε και πάλι να σκεφτούμε τους όρους σύμφωνα με τους οποίους ζούμε στο σύνολο τους, και ήταν ο Μάρξ ο οποίος προέβλεπε ότι ο καπιταλισμός θα γίνει παγκόσμιος, και ότι οι ανισότητες θα ενταθούν σε μέγιστο βαθμό».

ΜΕΘΕΞΗ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΙΑ ΓΗ - 25 2007f Aug 2007

Έχετε μπροστά σας ένα βιβλίο φωτογραφιών, ένα άλμπουμ, που παρουσιάζει τις ομορφιές της Κύπρου – ελεύθερης και κατεχόμενης. Οι 500 φωτογραφίες είναι η επίμονη δουλειά αρκετών χρόνων και η δύσκολη επιλογή από 10000 και πλέον εικόνων που τράβηξα, περιδιαβάζοντας και τις δυο πλευρές της Κύπρου, πολλές φορές σε δύσβατες και δύσκολες περιοχές.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ-26.6.2012

Περισσότερα


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ 28.10.2012

Περισσότερα


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΛΗΘΕΙΑ"

Περισσότερα


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Α.ΠΑΥΛΙΚΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΑ

Περισσότερα


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ

Περισσότερα


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ

Περισσότερα


ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ "ΑΝΤΙΛΟΓΟ"

Κατ’ αρχήν θα ήθελα να πω ότι έχω εκλεγεί από την Επαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ-Λευκωσίας και αυτό αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή. Επωμίζομαι λοιπόν μεγάλες ευθύνες για να δώσω όλες μου τις δυνάμεις ούτως ώστε το ΑΚΕΛ να είναι πάλιν ισχυρό στη Νέα Βουλή.

Περισσότερα


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ

1. Γεννήθηκα το 1954 στο νοσοκομείο Λευκωσίας. 2. Ο πατέρας μου κατάγεται από το Καιμακλί και η μητέρα μου από την Λακατάμια. 3. Είμαι παντρεμένος με την νευρολόγο Ανδριανή Φλουρέντζου και έχω ένα παιδί.

Περισσότερα


ΣΥΝΕΝΕΥΞΗ ΣΤΗ "ΧΑΡΑΥΓΗ"

Κατ’ αρχήν πρέπει να πω ότι είναι τιμή μου που βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ-Αριστερά Νέες Δυνάμεις. Με την εκλογή μου από τη κομματική βάση του Κόμματος επωμίζομαι μεγαλύτερες ευθύνες για να δώσω όλες μου τις δυνάμεις – όπως και οι άλλοι υποψήφιοι- για να αναδειχθεί πάλιν το ΑΚΕΛ πρώτη δύναμη στη βουλή

Περισσότερα


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Μέρας Καταναλωτή, ο Γ.Γ. της ΠΕΟ Π. Κυρίτσης και ο Υπεύθυνος του Γραφείου Ερευνών Α. Παυλικκάς έδωσαν δημοσιογραφική διάσκεψη

Περισσότερα


  [ 1 ]  [ 2 ]   

 

ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ

 

» ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

» ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

» ΓΝΩΜΙΚΑ-ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ

» ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

» ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ

» ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

» ΝΕΑ

» ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ